معاینه گوش شامل چه مواردی می شود؟
گوش ها مسئول حس شنوایی و حس تعادل شما هستند. شما صداها را می شنوید زیرا گوش شما امواج صوتی را می گیرد و آنها را به سیگنال های الکتریکی تبدیل می کند که در طول اعصاب به مغز شما می رسد. سپس مغز شما سیگنال ها را “رمزگشایی” و تفسیر می کند. اندام تعادل (سیستم دهلیزی) در گوش داخلی نیز سیگنال هایی را به مغز می فرستد که هر حرکت و تغییر موقعیت را درک و تفسیر می کند.
پزشکان بین دو دسته اصلی از مشکلات شنوایی تفاوت قائل می شوند: آنهایی که بر انتقال امواج صوتی تأثیر می گذارند و آنهایی که بر درک صدا تأثیر می گذارند. دلایل رایج برای معاینه گوش شامل مشکلات شنوایی و گوش درد است. این می تواند ناشی از عفونت گوش میانی، التهاب مجرای گوش خارجی (اوتیت خارجی)، مشکلات فک یا مشکلات ستون فقرات گردن باشد.
اگر دچار کم شنوایی ناگهانی یا تدریجی، زنگ زدن در گوش (وزوز گوش)، گوش درد، سرگیجه یا اگر پزشکتان فکر میکند ممکن است عفونت گوش میانی داشته باشید، بهتر است گوشهای خود را آزمایش کنید. همچنین اگر مایعی از گوش شما خارج شود یا فک پایینی خود را زخمی کرده باشید. این به این دلیل است که آسیب های فک پایین نیز می تواند به گوش و مجرای گوش آسیب برساند.

معاینه گوش شامل چه مواردی می شود؟
قبل از معاینه گوش، پزشک از شما چند سوال می پرسد
مانند اینکه آیا گوش درد دارید، صدای زنگ در گوش دارید، سرگیجه دارید یا مشکل شنوایی دارید. اطلاعات مربوط به مشکلات گوش قبلی یا هر گونه مشکل شنوایی در خانواده شما نیز می تواند مهم باشد. پس از صحبت با شما در مورد این موارد، پزشک معمولا ابتدا با استفاده از ابزاری به نام اتوسکوپ به داخل گوش شما نگاه می کند. در صورت لزوم ممکن است انواع دیگری از معاینات یا آزمایشات انجام شود.
شنوایی شما را می توان به روش های مختلف آزمایش کرد. پزشکان معمولا از ترکیبی از روش های مختلف استفاده می کنند. تست های شنوایی ذهنی وجود دارد که به گزارش های خود بیمار از آنچه می توانند بشنوند بستگی دارد. اینها شامل تست های زمزمه ای و گفتاری، تست های چنگال تنظیم و تست های شنوایی سنجی است. و تستهای شنوایی عینی وجود دارد که به گزارشهای بیماران از آنچه میشنوند بستگی ندارد. در عوض، شنوایی آنها با استفاده از دستگاه های خاص اندازه گیری می شود. نمونه هایی از این تست ها شامل تمپانومتری، تست های OAE و تست های پاسخ شنوایی ساقه مغز است.
جهت اطلاعات بیشتر بامادر ارتباط باشید.